loader image

Vučić u Davosu razgovarao sa De Kroom o evrointegracijama Srbije i sa Grosijem o razvoju Srbije i regiona

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu sa premijerom Belgije Aleksanderom De Kroom o evropskom putu Srbije tokom aktuelnog predsedavanja Belgije EU.

„Dobar razgovor sa Aleksanderom De Kroom o globalnim i regionalnim temama, kao i o jačanju sveukupnih odnosa Srbije i Belgije. Razgovarali smo i o koracima Srbije na putu evrointegracija tokom aktuelnog belgijskog predsedavanja Savetom EU“, naveo je Vučić na Instagram profilu „budućnostsrbijeav“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas posetu direktora Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafaela Grosija Srbiji.

Vučić je nakon razgovora sa Groseijem, na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, na instagram profilu „budućnostsrbijeav“ naveo da će tokom posete Grosija biti razgoovra o ključnim pitanjima za razvoj Srbije i regiona.

„Očekujemo da Rafael Grosi, generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) uskoro poseti Beograd i da razgovaramo o ključnim pitanjima za razvoj naše Srbije, Zapadnog Balkana i jugoistočne Evrope“, napisao je Vučić.

 

Izvor: Tanjug

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije