loader image

SNS raskinuo koaliciju sa POKS-om u Novom Sadu

Poslednjih deset godina, od kada je Srpska napredna stranka nosilac vlasti u Gradu Novom Sadu, ostvarene su finansijska i politička stabilnost, i fantastični rezultati u svim oblastima života. Novosađani ni u jednom momentu, a bilo je teških perioda izazvanih epidemijskom krizom, nisu morali da brinu da li će imati uredne komunalne usluge, ili davanja iz budžeta.
Kao odgovorna gradska vlast, u svakom momentu bili smo u stanju da obezbedimo normalno funkcionisanje Grada, i sve uslove za njegov stalni rast i razvoj.
Naši sugrađani su to znali da cene. Na prethodnim lokalnim izborima, Novosađani su Srpskoj naprednoj stranci treći put uzastopno dali najveće poverenje, da nastavi da upravlja Novim Sadom.

Upravo zbog velike odgovornosti koju imamo prema našim sugrađanima, ne želimo ni na koji način da dovedemo u pitanje razvojnu politiku koju već čitavu deceniju uspešno sprovodimo, i oko koje smo se okupili sa našim manjinskim koalicionim partnerima. Smatram da svi oni koji ne dele politiku i vrednosti Srpske napredne stranke, koja je nosilac vlasti u Novom Sadu, ne mogu ni dovoljno odgovorno da rade za dobrobit naših sugrađana.

Naša politika je politika prosperiteta i razvoja, politika koja donosi nove fabrike i nova radna mesta, politika koja ni na jedan koji način neće ugroziti mir i stabilnost, niti budućnost naše dece.

Želim da obavestim građane da političke stranke koje suštinski drugačije vide budućnost Srbije, pa samim tim i Novog Sada kao drugog po veličini grada u državi, više nisu deo izvršne vlasti u Gradu Novom Sadu. Kao gradonačelnik Novog Sada, Pokretu obnove Kraljevine Srbije zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji.

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije