loader image

Sajam koji se ne propušta: Međunarodni sajam turizma od 30. novembra do 2. decembra u Novom Sadu

Za kraj godine kuća Novosadski sajam najavljuje i priprema jednu od najatraktivnijih manifestacija, a to je 54. Međunarodni sajam turizma koji će biti održan u periodu od 30. novembra do 2. decembra, u zlatnoj dvorani Kongresnog centra „Master“.

Pred nama je zimska turistička sezona, praznici, a o letnjoj destinaciji sigurno maštate, upravo iz tih razloga sajam je idealna prilika da iz prve ruke saznate koji su noviteti u turističkoj ponudi, šta posetioci mogu da očekuju na destinacijama koje planiraju da posete, kakve su cene u hotelima, restoranima, kolike popuste su agencije pripremile za turističke aranžmane.

Ovogodišnja smotra turizma okupiće više od 240 izlagača iz zemlje i inostranstva. Do sada su prijavljeni učesnici iz zemalja u okruženju, ali i iz daleke Indije, Nepala, Kameruna i drugih država. Drugu godinu zaredom regija -partner je Boka Kotorska, a delegacija iz Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Budve, Tivta, Kotora, Herceg Novog, Bara i Ulcinja, predstaviće turističku ponudu Crne Gore.

Bogat program koji je najavljen od organizatora ne bi bio moguć bez podrške. Ove godine podrška dolazi od Turističke organizacije Vojvodine i Grada Novog Sada kao i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam. Strateški partner Novosadskog sajma i generalni sponzor Sajma turizma je Globos osiguranje.

Domaćini nastavljaju sa dobrom tradicijom, za sve posetioce u pripremi je Poklon-igra. Za učestvovanje će biti dovoljno ubaciti registracioni list u obeleženu kutiju. Izvlačenje kupona sa imenom dobitnika biće organizovano u nedelju, 2. decembra. Tu nije kraj iznenađenima. Poklone su za posetioce sajma pripremili i neki od izlagača, tako da će posetioci biti u prilici da osvoje poklon putovanje.

Kapije sajma tokom tri dana manifestacije biće otvorene od 10 do 19 časova, a ulaz je besplatan, međutim potrebno je da se registrujete.

Pružite sebi priliku da stvorite nove uspomene i avanture tako što ćete posetiti manifestaciju i sebe obradovati putovanjem.

Sa programom Sajma turizma možete se upoznati putem linka: https://www.sajam.net/sr/vesti/2317-najavljen-54-medjunarodni-sajam-turizma

Pobeda – info

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije