loader image

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić: BRINEMO O INTERESIMA NAŠIH GRAĐANA

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras građanima i odgovorio na kritike dela opozicije i napisa pojedinih medija povodom odluke o smanjenju cena osnovnih životnih namirnica.

„Dragi građani, čini mi se da smo vam pokazali koliko brinemo o vašim interesima, o vašim životima. Ne samo kroz povećanje plata i penzija, ne samo kroz svakodnevnu borbu za više puteva, pruga, škola, bolnica, svega onoga što je važno za budućnost vašu, vaših roditelja, vaše dece. Pre nekoliko dana pokrenuli smo inicijativu za smanjenjem cena važnih proizvoda. Među dvadesetak proizvoda bio je i parizer“, poručio je predsednik Vučić.

U međuvremenu taj parizer postao je, kako je dodao, glavni neprijatelj stranaka bivšeg režima i njihovih medija.

Predsednik Vučić je dodao da su pomenuti mediji prvo govorili da Vučić ne sme da jede parizer jer je, valjda, otrovan, a da sada kada je predsednik najavio da će kupiti parizer, na naslovnoj strani Danasa i Nove pišu da Vučić koristi parizer da bi pobedio na izborima i da bi „naprednjački milioneri da jedu parizer“.

„Milioneri su od Mikija i tasta, preko Dragana Đilasa, do Zelenovića i Dušana Petrovića. Mi smo samo obični ljudi i nastavićemo da pobeđujemo milionere. Upravo zato što ćemo da brinemo o običnom čoveku, o običnom narodu. A milioneri, kako su promenili mišljenje o izborima, jer su četiri meseca bili oštro protiv, tako su promenili i mišljenje i o svojoj politici i o svojim vitalnim ciljevima, tako će promeniti mišljenje i o parizeru. Odjednom će da zavole parizer i setiće se da su ga nekada jeli kada nisu bili milioneri.

Baš zato ih narod neće, a mi ćemo im odgovoriti, ne samo u skladu sa zakonom već u skladu sa demokratskim normama, poštujući sva njihova prava i, naravno, opet pobediti“, poručio je predsednik Vučić.

 

 

Izvor: Novosti/Tanjug

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije