loader image

Predsednik SNS Miloš Vučević: SRPSKA NAPREDNA STRANKA JE SPREMNA ZA IZBORE

Postoji mogućnost da se izbori održe do kraja godine, a Srpska napredna stranka je spremna za taj politički izazov, rekao je predsednik Srpske napredne stranke, potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević.

„Najavljeno je kao mogućnost da se izbori održe do kraja godine. To je pitanje dogovora. Nama sledeće godine je svakako redovan termin za održavanje lokalnih izbora ali želimo da razgovaramo o tome da organizujemo parlamentarne izbore. Za nas je neprihvatljivo da se vrši pritisak i da se pravi fontana želja da imamo izbore kad oni hoće. Procenjuju kao mala deca šta njima može da donese paket čokolade ili slatkiša. SNS očekuje poziv od predsednika da se do kraja meseca razgovara sa političkim činiocima da se izlazi na birališta ranije. Srpska napredna stranka je spremna za taj politički izazov. U SNS-u neće biti laka politička kampanja“, smatra Vučević.

Ministar Vučević se dotakao i povećanja plata i penzije, ali i aktuelnih jednokratnih pomoći.

„Ponosan sam što sam deo vlade koja je uspela da omogući prvu fazu povećanja penzija pa i jednokratna isplata penzionerima, pomoć majkama sa decom do 16 godina, pomoć za medicinske sestre, ceo taj korpus ljudi koji brine o našem društvu“, zaključuje ministar Vučević.

 

 

 

Izvor: TV Hepi

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije