loader image

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić: NA NAŠOJ STRANI SU PRAVO I PRAVDA

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, uoči nove runde dijaloga u Briselu, da će tamo biti teško i da su protiv Srbije „svi veliki na Zapadu“, ali da su na našoj strani pravo i pravda i da nema predaje.

Predsednik Vučić je istakao da već nekoliko dana, posebno juče i danas, Aljbin Kurti vodi kampanju protiv Srbije, brutalnu i prljavu, i on i svi njegovi pomagači.

„Uključili su sve, od Šaipa Kamberija do Azema Vlasija, svih analitičara, svih političara. Prete Srbiji, podsećaju na neke stare dane, govore o svojoj borbi za slobodu zaboravljajući da su se baš Srbi borili za slobodu, ne samo protiv terorista, već i protiv NATO agresora. Kao što on (Kurti) reče, prolivena krv se ne vraća, prolivena krv za slobodu ne može da se vrati i ne sme da se zaboravi. Imaću to u vidu večeras. Živela Srbija! Nema predaje“, poručio je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić je takođe poručio da će u Briselu biti teško i da su „protiv nas svi veliki na Zapadu“.

„Ipak, na našoj strani su pravo i pravda. Još više i važnije od toga, oni ne razumeju koliko je snažna ljubav prema slobodi i koliko jako i čvrsto možete da je čuvate, uprkos svim pritiscima“, poručio je predsednik Vučić.

 

 

Izvor: Tanjug

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije