loader image

Otvorena Auto moto berza u Novom Sadu!

Na Novosadskom sajmu danas je svečano otvorena Auto-moto berza koja će trajati do nedelje 10. septembra.

Berzu je svečano otvorio pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Igor Crnobarac koji je rekao da petu godinu za redom ova manifestacija promoviše saobraćaj i auto-moto industriju.

„Možemo da se pohvalimo činjenicom što u Novom Sadu posluju brojne velike kompanije iz oblasti auto industrije kao što su Lir, Aptiv,i drugi, a uskoro i kineska kompanija Lianbo. To je velika investiciona aktivnost ovih kompanija koja će doprineti zapošljavanju naših radnika“, rekao je Crnobarac.

Dodao je da ovakve manifestacije značajno doprinose da Novi Sad bude prepoznatljiv na mapi auto industrije.

Cilj održavanja Auto moto berze je promocija automobilizma i povezivanje potencijalnih kupaca i prodavaca polovnih vozila, navodi se u saopštenju Novosadskog sajma.

Predsednik Saveza vozača Vojvodine i organizator Auto moto berze Marko Topo je istakao da je ovogodišnja novina uspeh povratka prodavaca novih automobila koji će se predstaviti u hali „Master.

„Biće prikazano više od 15 brendova automobila i preko 20 brendova motocikala, a biće prostora i za bicikle. Od ove godine i kamping je jedna od interesantnih tema, a biće dodatno ispromovisan. U Hali 1 nas očekuje drugi deo programa kao što su oldtajmeri, klubovi, udruženja, predstavnici javnih preduzeća, alati i sve ono sekundarno što se nalazi u auto-industriji“, rekao je Topo.

On je naglasio da ova priredba postaje druga po veličini manifestacija u našoj zemlji koja promoviše saobraćaj i automobilizam, da je regionalno prepoznata, kao i da će ove godine gostovati izlagači iz Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Kapije Novosadskog sajma biće otvorene za publiku u subotu od 10 do 20 i u nedelju od 12 do 18 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara.

Organizator Auto moto berze je Savez vozača Vojvodine uz podršku Grada Novog Sada, dok je Novosadski sajam suorganizator manifestacije.

 

Izvor: RTV

 

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije