loader image

Od danas TAG UREĐAJE moguće kupiti i na šalterima Pošte Srbije

Na štandu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na beogradskom Sajmu automobila, u prisustvu ministra Gorana Vesića, danas su potpisali Ugovor o poslovnoj saradnji Zoran Đorđević, v.d. direktora JP „Pošta Srbije” i Zoran Drobnjak, v.d. direktora JP „Putevi Srbije”. TAG uređaj za elektronsko plaćanje putarine u Srbiji koji će se naći u prodaji na šalterima JP „Pošta Srbije” po ceni od 2.022,00 dinara, namenjen je isključivo za putnička vozila fizičkih lica.

Nakon kupovine TAG uređaja u poslovnicama JP „Pošta Srbije” korisnici će na jednostavan način registrovati uređaj putem jedinstvene web platforme, što će im omogućiti da plaćanje putarine vrše onlajn sa registrovane platne/debitne kartice.

U narednom periodu očekuje se potpisivanje sporazuma sa zemljama regiona, što će omogućiti ostvarivanje zajedničkog cilja da korisnik sa istim TAG uređajem plaća putarinu u više različitih zemalja.

O svim detaljima vezanim za korišćenje uređaja i prodajnim lokacijama možete se informisati na zvaničnoj internet stranici JP „Putevi Srbije”.

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije