loader image

Novosadska zimska bajka: Zimzolend te poziva da doživiš čaroliju

Od novembra meseca najlepši trgovi Evrope pretvaraju se u magične božićne pijace. Miris kuvanog vina, tople čokolade, prženih badema širi se ulicama gradova i nagoveštava dolazak Nove godine. Centralni gradski trgovi ukrašeni su prazničnim svetlima, a iza ugla čuju se note božićnih pesama. Praznična atmosfera poziva vas da prošetate i doživite prazničnu energiju.

Više nije potrebno da odete do Beča da biste osetili duh praznika poput onog u filmovima. Novi Sad je grad koji iz godine u godinu priča svoju zimsku bajku. U subotu, 25. novembra zvanično je otvoren Novosadski Zimzolend na Trgu slobode. Ova, sada već tradicionalna novogodišnja manifestacija, organizuje se po treći put i trajaće do 26. decembra. Ukoliko ste ljubitelj prazničnih čarolija Novi Sad je grad koji treba da posetite ove zime.

Novosadski festival prazničnog raspoloženja i novogodišnjeg duha pripremio je bogat program. Samo deo toga programa čine predstave, dečije radionice, horovi i humanitarne akcije. Zatim, dobra muzika neće izostati, a za to će se pobrinuti bendovi i DJ ekipa. U kućicama Novosadskog Zimzolenda posetioci će imati priliku da probaju kuvano vino, razna piva, slatkiše, paznične kolačiće, bombone, hranu specifičnih ukusa, kao i da kupe suvenire i novogodišnje ukrase. Kako nam dolazi vreme kupovine poklona imaćete priliku da se upoznate sa štandovima punih rukotvorina. Tu nije kraj, da bi vaša poseta ostala zabeležena potrebna vam je fotografija, a organizatori su obezbedili posebna mesta za fotografisanje.

Novosadski Zimzolend je otvorio svoja vrata. Posetite ovaj epicentar praznične radosti i okupljanja ljudi različitih uzrasta u jedinstvenoj atmosferi. Doživite magiju zime i praznika na Trgu slobode u Novom Sadu.

 

Pobeda Info

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije