loader image

Nova kolumna Tome Lovrekovića: Kako Miloša ruše preko Adrijane Lime, JK i Severine?

Opozicija zna. Tviter još bolje. Adrijana Lima je Marka Jarića napustila jer je Brazilku košarkaš zatekao sa Vučevićem. Moniku Beluči je harizmatični višedecenijski suprug napustio iz istog razloga – a kažu da i Duško Tošić sumnjičavo gleda na ministra zbog JK. Milan, kralj bakra, nikad mu nije oprostio Seve.

Zbog zgusnutog rasporeda, Vučević nije naskakao jednu po jednu, nego na gomili – da postigne.

Šalu na stranu, sramotne izmišljotine u kojima ne samo da na najniži način diskredituju Vučevića i porodicu mu, već šovinistički, prosto i nemuški uvrede i ponize aktivistkinju, imaju drugu pozadinu.

Dobro, Vučević je za razliku od kompleksaša koji mu pakuju lažne afere, sigurno seksualno opštio pre 30-te godine i za razliku od njih to činio pre nego što je seo u fotelju (zbog čega i jesu ludi, zavidni i nesrećni), poenta je u nečem drugom.

Da mogu Vučeviću pronaći IJEDNU kriminalnu aferu, štetu na račun građana i problem za 10 godina gradonačelnikovanja – pronašli bi. Da mu mogu naći jednu manu ili skrivenu grešku kao prvom čoveku grada – našli bi. Da je igde radio na štetu države, protiv nje, ili joj nije koristio – našli bi. I objavili.

Ali, ne mogu, jer nije. I mogu samo da ga hvale. Ili mu zavide. Ili da ga makar cene, kao ceo Novi Sad i veći deo Srbije, koji njih prezire.

Pošto, dakle ne mogu, ostaje im da izmišljaju besmislene, nerealne i jadne afere. U koje ne veruje niko osim njih, kao što niko ne veruje ni njima – ne veruju oni jadni i iskompleksirani ni sami sebi.

 

 

 

T. Lovreković

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije