loader image

Miloš Vučević: Ponosan sam na izbornu pobedu

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević gost je u Info danu u kom prvi put ekskluzivno govori o sinoćnoj pobedi na izborima! On je izneo planove Vlade Srbije za dalji napredak i razvoj zemlje, a rekao je da je ponosan na izbornu pobedu liste „Srbija ne sme da stane“ uprkos prljavoj kampanji!

Predsednik Vučević istakao je da najveću zaslugu za izbornu pobedu pripisuje predsedniku Vučiću i da je svestan kakva odgovornost očekuje Vladu u predstojećem periodu.

„Želeo bi da čestitam građanima Srbije i veoma smo ponosni na izborni rezultat, ostajemo smireni i racionalni jer smo svesni odgovornosti koja nas čeka. Svesni smo da i kada pobeđujemo da treba da pokažemo dozu ozbiljnosti. Najveća zasluga ide Aleksandru Vučiću koji je učestvovao u kampanji sa nama i u svojim razgovorima sa medijima nosio pobedničku energiju. Na njemu je bio najveći teret zbog količine napada kojima je bio izložen. Ova opozicija okupirana Draganom Đilasom fokusirala se na mržnju prema predsedniku što im se obilo u glavu. Zaslepila ih je potreba da dokažu da se ne plaše nikoga, ali su baš isticanjem svoje hrabrosti kroz uvrede potvrdilo je njihov kukavičluk“, rekao je predsednik Vučević u prvom intervjuu nakon pobede na izborima.

Predsednik Vučević dodao je kako bi klika „Srbije protiv nasilja“ dozvolila apokalipsu Srbije ako bi to obezbedilo da oni okupljeni oko njih ostanu na sigurnim pozicijama.

„Nikakvu ideologiju nisam prepoznao u opoziciji, a to je ključno jer morate građanima predstaviti na koji način ćete voditi državu što oni nisu uradili. Ta klika koalicije „Srbija protiv nasilja“ bi dozvolila apokalipsu Srbije dokle god su ti oko njih bezbedni. Građanima se zgadilo samo ime njihove liste, jer su pokušali da prisvoje streljanje dece kako bi gradili sebe politički. Svaka nesreća koja nas zahvati kao zemlju oni koriste kao metod za dolazak na vlast. Do 2012. godine su imali priliku da se pokažu što smo videli kako je prošlo. Smetalo im je što je Aleksandar Vučić pomagao našu kampanju, ali ne vidim šta je tu loše, oni svog glavnog lidera marginalizuju i koriste ga kao relikviju. Ko god bude pokušao da organizuje nasilje protiv građana na ulicama ili bilo gde biće zakonski sankcionisan, jer sa državom nema igre“, rekao je predsednik Vučević.

Predsednik Vučević dalje je naveo kako dalje očekuje da će Aleksandar Šapić biti izabran za gradonačelnika Beograda od strane svih onih koji žele da se prestonica dalje gradi i razvija i da očekuje da nova vlada ima pun mandat da radi i da će isporučiti sve ono za šta su im građani dali poverenje.

 

Predsednik Vučević dalje je izneo svoje zaprepašćenje pretnjama koje je opozicija ispoljavala pred izbore kriveći najviđenije ličnosti i intelektualce Srbije da su potkupljeni, govoreći kako će besiti i daviti neistomišljenike.

„Nivo autošovinizma koji je opozicija pokazala je za psihijatriju, jer oni umesto normalnog kandidovanja na izborima prete kako će nekoga da bese, dave u Dunavu, oduzimaju frekvenciju televizijama i izbacuju iz stanova. Zato napadaju Nikolu Jokića i brojne intelektualce, da ih je neko kupio, zanima me samo čime je moguće kupiti nekoga kao što je Jokić koji MVP ili Kolji koji se iz ličnog pakla uzdigao kao umetnik i koji se pronašao u pravoslavnju“, rekao je predsednik Vučević.

 

 

 

Izvor: Informer

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije