loader image

Miloš Vučević: Opozicione liste ništa nisu ponudile građanima

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio u Jutarnjem programu TV Prva da je stranka na čijem je čelu zadovoljna izbornim rezultatima.

„Zadovoljni smo i što su izbori protekli u fer i demokratskoj atmosferi, govorim o samom izbornom danu, dok je u kampanji bilo svačega, pa i napada na porodicu predsednika“, rekao je Vučević. Takođe se zahvalio svim građanima koji su glasali za listu „Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane“.

Istakao je da je u pitanju velika odgovornost za poslove koji treba da se urade, a među kojima je i pitanje Kosova i Metohije.

Podsetio je da je lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ ostvarila fantastičan rezultat i da na republičkom nivou, kao i na pokrajinskom, po kom može sama da formira vlast.

„Ali, uvek smo vodili onakvu politiku da treba sa svima razgovarati i svima pružiti šansu da zajednički radimo“, rekao je Vučević i dodao da će SNS svakako razgovarati sa Ivicom Dačićem, liderom SPS.

„SNS uvažava sve liste koje su prešle cenzus, razumemo i ljude koji su glasali za Đilasovu ili neku drugu listu, i bićemo odgovorni i prema tim ljudima, Mi smo odgovorni da vodimo celu državu, za sve ljude bilo kako da je ko glasao“, istakao je Vučević.

 

 

 

Izvor: B92/TV Prva

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije