loader image

Mesto sa dobrom klopom koje treba da obiđete u Novom Sadu: restoran „Naša stara priča“

Najlepši grad u Vojvodini, Novi Sad ima bogatu kulturu i najukusnija jela u ponudi. Veliki broj restorana svakodnevno ispriča svoju gurmansku priču, a jedno od mesta koje Novosađani i gosti grada rado posete je restoran „Naša stara priča“, u ulici Cara Dušana 8.

U Adamovićevom naselju, od Futoškoga puta (u blizini Kliničkog centra Vojvodine) do Bulevara Cara Lazara prostire se ulica Cara Dušana, a na početku ulica, pod brojem 8. smešten je restoran za prave gurmane, za one koji žele mir, kvalitetan zalogaj i ljubaznu uslugu. Objekat restorana u julu mesecu je renoviran i započeo je novu gurmansku priču zajedno sa njihovim gostima.

Pored domaćinske atmosfere kojom restoran odiše u ponudi nude jela sa roštilja i jela domaće kuhinje. Radno vreme restorana je od 07 – 21h svakog dana, osim nedelje. U restoranu je ponuda kompletna što podrazumeva da kod njih možete poručiti izvrstan doručak i to od 360 dinara. Ukoliko nemate vremena za predah, možete ručak poneti po akcijskoj ceni od 490 dinara. Ručak za poneti je prilagođen različitim ukusima od: pasulja sa kobasicom, oslića sa krompir salatom, belim mesom sa prilozima, junećom džigericom sa pire krompirom i svakog dana drugačija ponuda.

Važno mesto zauzima glavni meni (kompletan ručak) za sve koji žele kompletan i kvalitetan odbrok, za svega 640 dinara. Neizostavan dnevni meni u ponudi ima: špagete bolonjeze, punjene paprike, svinjski gulaš, karađorđevu šniclu, bečku šniclu i ostala prepoznatljiva domaća jela uz dodatak italijanske kuhinje. Tu nije kraj, u ponudi su i obrok salate, čorbe, predjela, desetri, a za sve vrste proslava rade i ketering (peciva, kiflice, meze, kanapei, roštilj…).Kako je reč o pristupačnim cenama, za 1kg roštilja izdvojićete 1680 dinara, za sarajevski ćevap (10 komada) 580 dinara. Šta god da poručite, velike i obilne porcije se podrazumevaju.

Od nedavno, u ponudi restorana „Naša stara priča“ je iznajmljivanje restorana za sve vrste proslava do 35 mesta, za 25 eura po osobi. Uz besprekornu uslugu organizujte proslavu koju ćete pamtiti. Takođe, omogućena je dostava na adresu, ukoliko račun prelazi 2.000 dinara dostava je besplatna.

Posetite restoran i uverite se da se domaćin i zaposleni trude da odgovore na sve vaše zahteve kako bi postali mesto za hedonizam u svakom smislu.

Kontakt telefon: 021/ 303 85 63

Instagram: nasa_stara_prica_ns

Facebook: Naša stara priča

 

Pobeda – info

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije