loader image

Kopije poreskih rešenja dostupne u svim poštama u Novom Sadu

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava obveznike fizička lica da je, kao i prethodne godine, u saradnji sa Javnim preduzećem „Pošta Srbije“ omogućila preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2023. godinu u svim radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“ na teritoriji Grada Novog Sada, kao i svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

Kako je slanje i dostavljanje rešenja donetih u masovnom obračunu poreza na imovinu fizičkih lica za 2023. godinu okončano, Gradska poreska uprava Grada Novog Sada poziva obveznike poreza na imovinu koji ne vode poslovne knjige, a koji nisu primili Rešenje za 2023. godinu da kopiju istog preuzmu u radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“.

Pored poreskih obveznika kojima su poštom uručena rešenja i poreskim obveznicima koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava, ukupno njih 65905 koji su rešenje dobili u elektronskom formatu, ostavljena je mogućnost da kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2023. godinu preuzmu u radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“.

 

 

Izvor: rtv

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije