loader image

Er Srbija od 15. maja uvodi letove do Kaira

Er Srbija saopštila je danas da će od 15. maja ove godine uspostaviti direktne letove između Beograda i Kaira.

Do glavnog grada Egipta, srpska nacionalna avio-kompanija će leteti tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, srede i petka, dok će iz Kaira do srpske prestonice leteti utorkom, četvrtkom i subotom.

Na ovoj ruti leteće avioni tipa erbas A319.

Avio-karte su već u prodaji, po ceni počev od 183 evra po smeru u ekonomskoj klasi, sa uključenim svim pripadajućim taksama.

Direktor komercijale i strategije Er Srbije Boško Rupić rekao je da „kultura i istorija Egipta privlače veliku pažnju turista širom sveta, a specifična klima učinila je zemlju faraona atraktivnom tokom čitave godine”.

“Prateći potrebe putnika u Srbiji, ali i u širem regionu Balkana, odlučili smo da uvedemo redovnu direktnu liniju između Beograda i Kaira. Letove do glavnog grada Egipta naša kompanija je obavljala od leta 2019. godine i drago nam je što ćemo sada biti u prilici da ponovo spojimo dve prijateljske zemlje”, rekao je Rupić.

Uvođenjem direktnih letova između Beograda i Kaira, putnicima koji lete iz tog grada preko Beograda dostupne su dobre avio-veze do Amsterdama, Berlina, Barija, Pariza, Diseldorfa, Rima, Londona, Ljubljane, Madrida, Milana, Praga, Tivta, Beča, Ciriha, Zagreba i mnogih drugih destinacija u mreži Er Srbije.

Izvor: FoNet

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije