loader image

Bratislav Gašić: Svako ulaganje u policiju i vatrogasce-spasioce je ulaganje u još veću sigurnost i bezbednost

Ministar unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije Bratislav Gašić položio je kamen-temeljac za izgradnju novog objekta Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Aleksincu i obišao renovirane prostorije sportskog objekta Žandarmerije u ovom mestu.

Ministar Gašić istakao je da će izgradnja novog objekta Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Aleksincu značajno doprineti još boljem i efikasnijem radu vatrogasaca-spasilaca, jer će u boljim uslovima u novoj, funkcionalnoj zgradi na brži i lakši način pristupati intervencijama.

„Svako ulaganje u policiju i vatrogasce-spasioce je ulaganje u još veću sigurnost i bezbednost naših građana. Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviće sa infrastrukturnim ulaganjima i zanavljanjem opreme za sve pripadnike MUP-a“, rekao je ministar Gašić nakon polaganja kamena-temeljca za izgradnju novog, modernog objekta Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Aleksincu.

Takođe, ministar Gašić je prilikom obilaska renoviranog objekta za sportske aktivnosti pripadnika Žandarmerije u Aleksincu istakao da ovu elitnu jedinicu odlikuje visok stepen obučenosti i profesionalizam, kao i da posvećeno štite bezbednost Republike Srbije i svih njenih građana.

„Nastavićemo sa ulaganjima i poboljšanjem uslova u kojima radite, jer država neizmerno ceni to što ste čuvari bezbednosti naših građana. Svakodnevno pokazujete istinsku hrabrost i profesionalnost, kao i ljubav i poštovanje prema našoj državi, i upravo zbog toga ćemo nastaviti da maksimalno obezbedimo i poboljšamo uslove u kojima radite“, poručio je ministar Gašić.

 

 

 

Izvor: Tanjug

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije