loader image

AMSS: Putevi prohodni, na Batrovcima i Horgošu teretnjaci čekaju oko 4 sata

Poslednji dan radne nedelje obeleziće letnji uslovi vožnje i dobra prohodnost puteva, u popodnevnim satima očekuje se veći intenzitet saobraćaja na izlasku iz gradova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srbije. Očekuje se i pojačan saobraćaj na autoputevima i duže vreme zadržavanja nanajfrekventnijim graničnim prelazima, prvo na ulaznim terminalima iz pravca Mađarske i Hrvatske, a zatim i na onim koji vode ka Bugarskoj i S. Makedoniji.
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “ Putevi Srbije“ na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja, dok teretna vozila na Batrovcima i Horgošu čekaju četiri sata na izlazu, dok je na Kelebiji zadržavanje dva sata, navodi se u saopštenju AMSS.

Na Auto-putu E-75 u smeru ka Nišu dve trake zatvorene za saobraćaj

BEOGRAD, 30. juna (Tanjug) Na auto-putu E-75, posle Begaljičkog brda, na km 233+100, u smeru ka Nišu, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok su vozna i zaustavna traka zatvorene za saobraćaj, saopštili su Putevi Srbije.

Kako se dodaje u saopštenju, ekipe su na terenu, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja.

Iz Puteva Srbije apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, dodaje se u saopštenju.

 

 

Izvor: tanjug, rtv

Podeli tekst

Najnoviji članci

Kategorije